Investor Relations

For bedre medarbeideropplevelser – over hele verden

FORSKNINGSBASERT OG AUTOMATISERT

Vi brenner for digitalisering av HR

Basert på avansert dataintelligens

Winningtemps plattform er utviklet med utgangspunkt i dataintelligens, med forskningsbasert grunnlag og AI som tilpasser utsendelse av spørsmål og analyserer resultatene. Den omfattende kunnskapen som ligger bak Winningtemp, er innebygd i algoritmer som kan forstå atferden i en virksomhet og skille ut positive og negative avvik som skiller seg fra indeks eller resten av virksomheten.

For optimaliserte medarbeideropplevelser

Ved å samle inn sanntidsdata gir Winningtemp raskt oversikt over både trivselen i organisasjonen i dag, den langsiktige utviklingen og akutte problemer som kan oppstå. Basert på resultatene, genererer plattformen automatiske forslag til tiltak som styrker virksomheten fremover. I tillegg tilbyr Winningtemp flere funksjoner koblet til organisasjonens overordnede medarbeideropplevelse – som støtte for målstyring, kompetanseutvikling og avstemminger.

RASK VEKST MED GOD STØTTE

Slik driver vi fremtidens prominente arbeidsplasser

Winningtemp er et selskap i sterk vekst som siden oppstarten har fått god støtte for vårt mål om å forandre verdens arbeidsplasser til det bedre. Ved å drive et revolusjonerende HR-arbeid ved hjelp av ny teknologi, automatisering og AI kan vi sette tall på medarbeidernes engasjement – og også forutse fremtiden. Vår lidenskap er å drive innovasjon som påvirker og endrer organisasjoner fundamentalt. Sammen med likesinnede har vi muligheten til å realisere ambisjonene våre hver eneste dag.

Pierre Lindmark
NOEN ORD FRA

Pierre Lindmark, grunnlegger og administrerende direktør

«Vi har funnet en timing og et vindu i markedet der vi virkelig har innsett hva dagens organisasjoner trenger. Vi har en visjon om å kunne påvirke så mange selskaper som mulig og å fortsette vår stabile vekst, slik at vi kan utvikle plattformen vår for å ta hånd om hele kretsløpet – fra enkeltpersonenes trivsel til organisasjonens lønnsomhet.»

Mathias Hansson Fredlund
NOEN ORD FRA

Matthias Hansson Fredlund, grunnlegger og teknologidirektør

«Vi har utviklet et allsidig produkt som har potensiale til å forandre organisasjoner fundamentalt. Winningtemp støtter en proaktiv tilnærming der vi synliggjør både utfordringer og suksesser. Ved å ligge i forkant med ny teknologi kan vi også gjennomføre fremtidsanalyser som hjelper ledelsen med å tilpasse strategiene sine for å minimere psykiske helseutfordringer og personalutskifting.»

MØT OSS

Ledergruppen

Pierre Lindmark

CEO & CO-FOUNDER

Mathias Hansson Fredlund

CTO & CO-FOUNDER

Stanley Ming

CFO

Carl Jacobsson

Vice President Customer Success

Mer om meg

Hannah Wigren

Head of Demand Generation

Jacob Österberg

Sales Director

Mer om meg
MØT OSS

Styret

Shirin Dehghan

Chairwoman of the board

Patrik Sjöstrand

Board Member

Olof Sandberg

Board Member

Victor Bodin

Board Member

Steven Dunne

Board Member

Håkan Krook

Board Member