Om oss

Vi driver medarbeideropplevelser som endrer arbeidsplasser

VÅR VISJON OG VÅRT MÅL

For sunne organisasjoner, bedre samarbeid og bedre resultater

Engasjerte medarbeidere gir lønnsomme bedrifter

Hos Winningtemp brenner vi for å skape vellykkede arbeidsplasser. Siden 2014 har vi utviklet en revolusjonerende løsning som hjelper ledelsen og sjefene med å kontrollere og forbedre trivselen i hele organisasjonen. Med utgangspunkt i AI hjelper vår plattform deg med å visualisere medarbeidernes utvikling og få den innsikten som trengs for å styrke engasjementet og trivselen, samtidig som dere minimere stress og personalutskifting. Ved å styrke medarbeidernes opplevelse skaper vi arbeidsplasser som leverer gode resultater – over hele verden.

Vi tar oss av hele kretsløpet

Trivsel og lønnsomhet henger sammen. Derfor fokuserer vi på å styrke hele livssyklusen for medarbeiderne, fra onboarding til offboarding. Enkeltpersonenes og organisasjonens utvikling går hånd i hånd, og ved hjelp av Winningtemp kan du enkelt se hvordan hver medarbeider har det og bidrar underveis. Med oppsummert innsikt og anbefalte tiltak hjelper plattformen deg med å styrke potensialet hos medarbeiderne og maksimere resultatene i organisasjonen. Winningtemp bidrar med en verdi som kan endre og forbedre organisasjoner fra bunnen av – for å oppnå optimal tilvekst og lønnsomhet.

VÅRE MILEPÆLER

Winningtemp gjennom årene

August 2014

Innovasjonstilskudd, og selskapet startes.

Desember 2014

Finalist i konkurransen «Pitcha din idé», og samarbeid med Chalmers Industriteknik for konseptuell utvikling.

Februar 2015

Västra Götalandsregionen berettiger bidrag til Winningtemp.

Winningtemp åpner kontoret sitt med hovedkontor hos Chalmers Innovation.

Juni 2015

Winningtemp lanseres på markedet 1. juni etter at en rekke pilotkunder har prøvd tjenesten i seks måneder.

April 2016

Winningtemp blir delvis statlig eid når ALMI Invest investerer i selskapet.

Chalmers Ventures og engelinvestorer investerer i selskapet.

September 2016

Winningtemp blir valgt ut som et lovende startup-selskap som får representere Sverige i Slush, Helsingfors i Finland.

Februar 2017

Winningtemp blir utvalgt til Tech Incubator i Silicon Valley.

Mai 2018

Winningtemp tar andreplassen i TNW TECH5 som det raskest voksende teknologiselskapet i Sverige og lander på 27. plass i Europa, basert på økonomisk vekst.

Desember 2018

Norrsken Foundation, som investerer i samfunnsnyttige selskaper og har mål om på påvirke en milliard mennesker, går inn som deleier i Winningtemp.

August 2019

Winningtemp åpner nye kontorer i London og Oslo.

Medarbetare är nyckeln till framgång
NØKKELEN TIL SUKSESS

Winningtemp støtter det proaktive lederskapet

Medarbeiderne er nøkkelen til suksess i en organisasjon. Men likevel er det mange ledere som ikke aner hvordan medarbeiderne egentlig har det. For å øke trivselen og skape mer effektivt samarbeid kreves det noe mer enn den årlige medarbeidersamtalen eller en enkelt medarbeiderundersøkelse. Winningtemp gjør det enklere å sikre proaktivt lederskap og hjelper deg med å organisere et kontinuerlig utviklingsarbeid som gir resultater.

KUNDESUKSESS

Personlig støtte for best mulig resultat

Målet vårt er at alle som arbeider med Winningtemp, skal forandre organisasjonen sin til det bedre. Derfor arbeider vi aktivt med å støtte og gi deg opplæring i verktøyet, slik at du skal kunne utnytte Winningtemp maksimalt. Sammen med din Customer Success Manager får du hjelp hele veien, slik at du lykkes i arbeidet med en forbedret medarbeideropplevelse.

VÅRE VERDIER

Slik er det å arbeide hos Winningtemp

Vi viser lidenskap

Hos oss finner du personer som ønsker å utgjøre en forskjell – på mange plan. Vi streber alltid etter det lille ekstra som kan hjelpe organisasjoner med å engasjere medarbeiderne sine og skape sunne arbeidsplasser. Vi bryr oss om hverandre, kundene våre og om oppdraget vårt, og vi hjelper hverandre fremover – hver eneste dag.

Vi tar ansvar

Hos Winningtemp tar alle ansvar for sin egen utvikling. Vi har alle ulik bakgrunn og erfaring, og vi bidrar like mye til virksomhetens overordnede resultat og suksessfaktorer. Alle setter sine egne mål og drar nytte av hverandres lærdom og utvikling underveis.

Vi skaper resultater sammen

Winningtemp har som mål å bli verdensledende i bransjen. Vi arbeider hardt hver dag for å komme nærmere målet, og vi feirer suksesser underveis. Vi er en gjeng som arbeider hardt og som har som mål at kundene våre skal nå sitt fulle potensial med Winningtemp – og vi er stolte over resultatene våre.

Vi er nysgjerrige

Verden er i stadig endring, og hos Winningtemp står vi midt i revolusjonen. Vi utforsker hele tiden nye måter for å optimalisere plattformen vår og styrke hele virksomheten. Et av våre største mål er at alle medarbeiderne våre skal kunne vokse og utvikle seg i takt med selskapet for å nå drømmene sine.